Treći sajam web usluga - #wi2011

Sajam Web::INDUSTRIJA 2011 je uspješno održan. Pogledajte ovdje video zapise sa sajma, pronađite se (ako ste bili) te na zaboravite - vidimo se na Web::INDUSTRIJI 2012.

Ako želite pogledati još video zapisa sa sajma kliknite ovdje.

Ponuda na sajmu Web::INDUSTRIJA 2011

Najveća vrijednost ovogodišnjeg sajma Web::INDUSTRIJA 2011 neće samo biti da izlagači susretnu u jednom danu nekoliko puta više potencijalnih kupaca nego što inače uspjevaju, već će se s njima moći uživo družiti, popiti kavu u obližnjem kafiću (dok će oni spretniji ponuditi kavu i druga pića na samom štandu) te porazgovarati o onome što kupac stvarno želi i oblicima buduće suradnje. Ponuda sadržaja za sve posjetitelje je kudikamo veća, pa o svemu što Vam organizatori sajma pripremaju pročitajte upravo na ovim web stranicama.

REGISTRACIJE ZA SAJAM SU ZAVRŠENE! [ Kako je bilo? ]

Ako niste bili prošlih godina, saznajte kako je bilo na sajmu 2010. godine [FOTKE] te 2009. godine.

I ove godine - BESPLATNA edukativna predavanja za sve

Za posjetitelje sajam Web::INDUSTRIJA 2011 - BeSeen ima nezaobilaznu edukativnu komponentu - magnet za publiku zbog kojeg je uvijek gužva na sajmu. Cjelodnevna BESPLATNA edukativna predavanja će održavati poznati web-stručnjaci tokom prvog dana sajma (uz neobaveznu mogućnost rezerviranja sjedećih mjesta po simboličnoj cijeni - kako biste si osigurali ulazak u dvoranu). Tokom prvog dana imati će prilike naučiti novosti iz svijeta internetskog poslovanja, internetskog marketinga, društvenih mreža u poslu, mobilnih platformi, web developmenta (aplikacije i servisi) te pohvatati najnovije trendove koji će za 2 do 5 godina najviše utjecati na poslovanje (a već se danas koriste, samo što to tradicionalni poduzetnici ne znaju).

Svakako ćete kroz program predavanja saznati najnoviju ponudu na domaćem, ali i stranom tržištu te upoznati trendove iz prespektive web-stručnjaka.

Velimir Srića Jeffrey Treichel, Kolektiva Višnja Željeznjak, logIT internet usluge Simon Meglič Marek Vidovič
         
Zvonimir Stanić Siniša Gavrilović, Trenutak Sandra Kušek, Web::Edukacija Davor Runje Daniel Ackermann
         
Vedran Križek, Trikoder Tomislav Tipurić, Microsoft Hrvatska Goran Peuc Tajana Mrazović Enver Sediković

Drugog dana sajma pripremljene su specijalizirane radionice (Web::Edukacija), no provjerite i po prvi puta mogućnost obrazovanja od kuće/s posla kroz ovogodišnje webinare (Cognita).

Što još dobivaju posjetitelji?

Osim povoljnijih cijena web usluga i rješenja kod izlagača, sudjelovanja u nagradnoj igri sposobnosti, sve posjetitelje predavanja koji će na početku programa ujutro ući u dvoranu dočekati će bonovi trgovačkog lanca Konzum (za kupovinu putem njihove web trgovine).

Također, osim promotivnih materijala izlagača, biti će tu i najnovije izdanje Marketinškog vodiča. A sve će Vas dočekati u vrećicama tvrtke Trikoder (zadužene za web development oglasnika kao što je Njuškalo.hr i web trgovine kao što je Profil.hr).

Nagrađujemo inovativne web projekte - startUPweb 2011

Prvi puta ove godine će se prije sajma Web::INDUSTRIJA 2011 održati natječaj za inovativne web-projekte na kojem će žiri odabrati najkvalitetnije i najkreativnije ideje koje će, vjerujemo, i drugima pokazati ono najbolje što se sprema na webu za neka nova tržišta koja nas čekaju nakon gospodarskog uzleta u budućnosti. Pod jednostavnim nazivom startUPweb 2011 krije se jednako tako jednostavan natječaj na koji se "samo" treba prijaviti. Prijave će biti otvorene do određenog datuma, a nakon toga stručni žiri dati će svoje ocjene za najbolje prijavljene radove. Pobjednika ćete moće upoznati i uživo na sajmu.

Više o natječaju, razlogu zašto se prijaviti, nagradama za pobjednike, te o sastavu žirija saznajte klikom OVDJE.

Webinari - online škola za nova znanja

U sklopu ovogodišnjeg sajma, organizatori su po prvi puta osigurali webinare za sve posjetitelje željne dodatnog znanja. Webinari se mogu odabrati i pohađati kroz partnersku suradnju sajma Web::INDUSTRIJA 2011 - BeSeen sa najpoznatijom hrvatskom online školom Cognita d.o.o.

Ako ste do sada sudjelovali na seminarima i radionicama koji su se odvijale u dvoranama ili učionicama, webinar je isto to, ali se odvija putem Vašeg kućnog ili poslovnog računala. Ovdje predavača čujete kroz zvučnike spojene na Vaše računalo (ili gledate na zaslonu Vašeg monitora). Naravno, uz sve to vidite i trenutni slajd prezentacije, možete komunicirati, postavljati pitanja, ... Dakle, samo za polaznike sajma Web::INDUSTRIJA 2011 pripremljena su sljedeća dva webinara, uz posebne akcijske popuste (i do 15%):

Iskoristite ovu priliku koju Vam pruža sajam te, na primjeru drugog navedenog webinara, za samo 450 kn (PDV uračunat) naučite dvije stvari - kako ubuduće jednostavnije učiti kroz webinare, te naučite osnove web dizajna.

Kako se promovirati na sajmu?

Kao i uvijek do sada, izlazak na sajam je za mnoge tvrtke bio "izlazak iz mraka" uredskog prostora, ali ne samo izlazak "na svjetlo dana", već i izlazak na potencijalno novo tržište ili proširenje poslovanja na postojećem, prezentaciju usluga i proizvoda, uvid u vlastitu poziciju na tržištu, mogućnost upoznavanje konkurencije, ali i svakako mjesto izravnog ugovaranja posla. Neka i Vas na sajmu "obasja svjetlo dana", a svaki kontakt neka bude s potencijalnim kupcem. Zato je i ovim web tvrtkama u interesu da izlažu na sajmu jer će međusobno moći uživo usporediti ponudu i potražnju, pronaći "zajednički jezik" s kupcima te time u nadolazećim mjesecima nakon Web::INDUSTRIJE 2011 ostvarivati veći profit za obje strane.

Iskoristite priliku koju Vam u cijeloj regiji pruža jedini sajam s edukativnim predavanjima - odaberite promociju kroz tri opcije: štand, predavanje ili najbolje - oboje!

Kako biste postali izlagač kroz štand ili predavanje, molimo Vas da proučite našu PONUDU.

Članovi Web::Kluba posluju jednostavnije

Ako ste član popularnog Web::Kluba koji svim svojim članovima osigurava besplatnu ulaznicu na čak tri konferencije o webu unutar godine dana, besplatnu rezervaciju sjedala u dvorani s edukativnim predavanjima na sajmu Web::INDUSTRIJA (obavezna je online prijava i navođenje u njoj statusa da ste član Web::Kluba), besplatnu izradu logotipa za web-projekt od strane web studija Virtus-dizajn, besplatnu edukaciju kroz Logit akademiju, te mnoge druge popuste - vrijeme je da počnete iskorištavati sve prednosti koje on nudi.

Sve prednosti koje nudi Web::Klub (pa i kako se učlaniti) saznajte klikom OVDJE.

Ciljevi sajma Web::INDUSTRIJA 2011 - BeSeen

Sajam kao tržišno orijenitran događaj, danas posebno ukazuje i na obrazovni faktor koji nudi svim svojim posjetiteljima. Zato su ciljevi sajma sljedeći:

  • Prigoda promocije i usmjeravanja ponude internetskih usluga i proizvoda ciljnim tržištima
  • Mogućnost raznolikog predstavljanja vlastite ponude web usluga i proizvoda
  • Izravan B2B i B2C kontakti i pregovaranja s postojećim i potencijalnim poslovnim partnerima i kupcima
  • Predavanja i edukacije
  • Susret izvođača i kupaca web usluga/proizvoda u 2011. godini
  • Praćenje potreba i želja kupaca web usluga i konkurencije
  • Mjesto distribucije promotivnih letaka i gadgeta
  • Pružanje odnosa s javnošću
  • Istraživanje web-tržišta radni novih poslovnih strategija

Kome je namjenjen sajam Web::INDUSTRIJA 2011?

Sajam kao okupljalište zainteresiranih strana pogodno je za upoznavanje B2B sektora zainteresiranog za web usluge i proizvode. Zato je sajam namijenjen:

  • Tvrtkama iza izradu web stranica (web trgovina, web aplikacija) ih Hrvatske i inozemstva
  • Web portalima, web servisima i drugim web rješenjima
  • Studijima za web dizajn
  • Hosting kompanijama
  • Agencijama za internetski marketing i e-PR
  • Pružateljima telekomunikacijskih usluga
  • Obrazovnim i edukacijskim ustanovama
  • Inozemnim i domaćim čimbenicima na web-tržištu
  • Stručnim i profesionalnim marketinškim, poslovnim i IT organizacijama i udrugama
  • Medijima

Ne zaboravite...

...ponijeti i svog elektroničkog ljubimca -  tablet, laptop, netbook ili mobitel tj. smart phone. Pomoću njega koji će se moći jednostavno spojiti na besplatnu sajamsku wireless mrežu (Wi-Fi exponet) i biti povezani ne samo sa cijelim svijetom, već i sa posjetiteljima sajma Web::INDUSTRIJA - bilo da ste na predavanju, uz štandove, na kavi ili obližnjem restoranu.

Za kraj - ne zaboravite ponijeti puuuuno vizitki. Svojih, naravno. :-)